Langedijk Centraal


Vrijdag 9 november zal burgemeester Leontien Kompier in het gemeentehuis van Langedijk samen ontbijten met leerlingen van de Van Arkelschool. Het burgemeesterontbijt is onderdeel van het initiatief Nationale Schoolontbijt.

Kinderen leren in de week van het Nationale Schoolontbijt alles over de beste start van de dag: een gezond ontbijt. En een aantal van hen mag de burgemeester vereren met een ontbijtje in het gemeentehuis. Dit jaar zijn dat in Langedijk dus leerlingen van de J.D. van Arkelschool.

In totaal doen in het land 275 burgemeesters mee en dat zijn er meer dan ooit. Velen van hen betalen symbolisch voor het ontbijtje met een donatie aan de stichting Kinderpostzegels, dit jaar het goede doel van het initiatief.

Het Nationaal Schoolontbijt is 15 jaar geleden geboren uit een maatschappelijk idee van een paar bakkers. Het initiatief nam daarna een grote vlucht. Bakkers, supermarkten en productpartners maken het Nationaal Schoolontbijt mede mogelijk door belangeloos bij te dragen met hun logistieke diensten en producten. Organisaties als het Voedingcentrum en de Maag Lever Darm Stichting steunen het initiatief.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl