Langedijk Centraal


"Eindelijk!", "Dat werd hoog tijd" en "Had veertig jaar geleden al moeten gebeuren". Zomaar een greep uit de reacties op de enquête die de afgelopen weken werd gehouden onder omwonenden van het Havenplein in Broek op Langedijk.

Zo’n honderd enquêtes werden verspreid en meer dan de helft van de bewoners retourneerde de vragenlijst. Bijna 90% van de respondenten was positief over het plan van de gemeente om het Havenplein en omgeving te verfraaien. Op de vraag wat er dan moet gebeuren, lopen de meningen uiteen. Maar de meeste respondenten geven aan meer groen, aanlegplaatsen, zitgelegenheid en een andere indeling van het plein en minder parkeerplaatsen te willen.

Over enkele maanden organiseert de gemeente een bijeenkomst, waarbij omwonenden en belanghebbenden worden uitgenodigd om ‘mee te ontwerpen’. De uitkomsten van de enquête dienen als input voor de eerste ontwerpsessies, die worden begeleid door een stedenbouwkundig/landschappelijk bureau. De omwonenden ontvangen binnenkort een brief met de resultaten van de enquête.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl