Langedijk Centraal


Vanaf 15 oktober tot en met 8 december worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Langebalkbrug. Uit veiligheid worden zowel de N242 als de Langebalkweg deels afgesloten. Alle werkzaamheden vinden 's nachts plaats van maandag tot en met zaterdag.

Hieronder een overzicht van wat, waar en wanneer.

- Van 15 tot en met 20 oktober tussen 20:00 en 04:00 uur is de Langebalkweg, tussen Oosterdijk en de Pannekeetweg, afgesloten. Het fietspad is ook afgesloten.

- Van 12 tot en met 24 november is de Langebalkbrug overdag deels afgesloten; één rijstrook is dicht, het verkeer wordt dan begeleidt. De weg blijft overdag voor alle verkeer toegankelijk.

- Van 5 november tot en met 8 december tussen 20:00 en 04:00 uur is de N242 afgesloten; vanaf afslag Pannekeetweg tot Westerweg 44. Ook het fietspad is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Overdag is de weg voor al het verkeer normaal toegankelijk. Ook de Langebalkweg, tussen Oosterdijk en de Pannekeetweg, is dan afgesloten.

De werkzaamheden kunnen enige geluidshinder veroorzaken. Ook kan er hinder ervaart worden vanwege de omleidingen. (foto: Facebook gemeente Langedijk)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl