De droom van de eigenaren van recreatiepark De Oude Boomgaard in Oudkarspel is een stapje dichterbij gekomen. "Het is voor het eerst dat de gemeente zegt dat ze ons begrijpen, sinds acht jaar. Als wij als eigenaren met een goed plan en argumenten komen", zegt Astrid Grondstra, woordvoerster van het park. "Als we onze plannen duidelijk overbrengen dan maken we de beslissing voor de gemeente makkelijker en is de kans groot dat het legaal wordt om permanent op het park te wonen."

De gemeente laat echter weten dat het niet zo simpel ligt. "Er wordt nu alleen nog maar onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor het park. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst", meldt een woordvoerder. Hij bevestigt wel dat het inderdaad helpt als de eigenaren hun plannen voor het park helder op papier zetten.

In januari komt er een tweede gesprek met de eigenaren. Dan wordt er naar aanleiding van de plannen naar verdere mogelijkheden gekeken.
Pin It
Bekeken: 8817x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/