Langedijk Centraal


Donderdag 18 oktober organiseert Sport-Z een 'Meet up aangepast sporten' in het gemeentehuis van Langedijk. Tijdens deze gratis bijeenkomst kunnen (zorg)professionals informatie krijgen over de vorderingen in het aangepast sporten binnen de HAL- en BUCH-gemeenten.

Deze Meet up is bedoeld voor (zorg)professionals die betrokken zijn of willen zijn bij het aangepast sporten, zoals medewerkers van sociale teams, zorginstellingen, buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen, ambtenaren Zorg en Sport, WMO-consulenten, maar ook andere belangstellenden.

Naast de update worden tips gegeven over waar je binnen de regio goed kan sporten met een beperking en er is een interactief gedeelte met als doel het bundelen van krachten voor aangepast sporten. Natuurlijk is er ruim de tijd om te netwerken.

De bijeenkomst duurt van 09:30 tot 12:30 uur. Wie niet kan, zou op 15 oktober naar een vergelijkbare bijeenkomst in het gemeentehuis van Uitgeest kunnen gaan. Meer informatie een aanmelden via sport-z.org/meetup.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl