Langedijk Centraal


Partycentrum Concordia in Noord-Scharwoude organiseert vanaf eind oktober drie evenementen onder de noemer ‘Live@Saturday Night’. Drie Nederlandse tribute-bands brengen een ode aan hun favoriete artiesten.

Zaterdag 27 oktober geeft de David Bowie coverband ‘Thin White Duke’ de aftrap. Alle bekende Bowie-hits komen voorbij. De zanger van de band lijkt niet op Bowie, maar hij kan gerust een ‘sound-alike’ genoemd worden, zo dicht benadert zijn stemgeluid dat van Bowie.

Zaterdag 24 november komen de fans van de legendarische band TOTO aan hun trekken. Touch of Toto is een Nederlandse tributeband, die het werk van TOTO speelt. Een achtkoppige band die de songs van TOTO met dubbele keyboards, percussie en veel zangstemmen de ziel van de nummers weet te raken.

Zaterdag 15 december is de beurt aan de Tribute to the Blues Band. Zij sluiten af met een gevarieerd muzikaal bluesprogramma. Denk hierbij aan artiesten zoals Robert Johnson, Sonny Boy Williamson en andere blueshelden. Ook werk van Nederlandse bodem zit in het veelzijdige repertoire, met nummers van onder andere Flavium, Focus en Cuby en John Mayer.

Entreetickets kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij filialen van Primera in Langedijk en Heerhugowaard en bij Concordia zelf. Ze zijn ook online te koop via partycentrumconcordia.nl. Partycentrum Concordia is gevestigd aan Dorpsstraat 578 in Noord-Scharwoude.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl