Langedijk Centraal


In de Doopsgezinde Kerk in Broek op Langedijk presenteert Project Geestdrift vrijdag 12 oktober in samenwerking met Karavaan de bijzondere dansvoorstelling 'Morning, Mourning'.

'Morning, Mourning' is een prachtig ontroerend duet van twee mensen, vol liefde en afscheid, afhankelijkheid en hoop. Over hoe we omgaan met het einde, een eindeloze reis of een hopeloze. Marie Khatib-Shahidi and Youri Peters maken fantastisch gebruik van de ruimte, waar je als publiek middenin staat. Dichtbij deze mooie dansers, die in elkaar opgaan in hun laatst gedeelde momenten.

Youri en Marie wonnen met deze voorstelling tijdens het Cafe Theater Festival Utrecht 2018 de Vakjury-prijs.

Morning Mourning is onderdeel van een serie voorstellingen in de Doopsgezinde kerkjes in Noord-Holland Noord. Sinds begin 2018 organiseert Project Geestdrift, in samenwerking met Karavaan, prikkelende en eigentijdse muziek-, dans- en theatervoorstellingen om deze sfeervolle kerkjes opnieuw op de kaart te zetten. Elke voorstelling wordt gecombineerd met een contextprogramma, waarin er, naast het thema van de avond, aandacht is voor de rijke geschiedenis van het gebouw en de mensen die er al eeuwenlang samenkomen.

De dansvoorstelling duurt van 20:00 tot 22:30 uur. Tickets kosten 7,50 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop zie projectgeestdrift.nl. (foto: Michael Goudswaard)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl