De Helling, een belangrijke invalsweg naar Sint Pancras, wordt maar liefst vier maanden afgesloten, dat blijkt uit een mededeling op de gele borden die langs de weg staan. Landbouwverkeer, (brom)fietsverkeer en voetgangers kunnen van de weg gebruik blijven maken. Kleurrijk Langedijk meldt dat de bewoners niet geïnformeerd zijn en heeft daarom vragen gesteld aan het Langedijker college.

De Helling is afgesloten vanwege de aanleg van een brug, hiervoor was een wijziging van het bestemmingsplan nodig. De raad doet hierover op 25 september uitspraak. Fractievoorzitter Annelies Kloosterboer van Kleurrijk Langedijk stelt dat de gemeenteraad zich eerst zou moeten uitspreken voordat er activiteiten voor de bouw van de brug worden ondernomen.

Verder vraagt zij waarom de omwonenden niet geïnformeerd zijn en op welke manier de verkeerssituatie onder controle wordt gehouden, nu de Helling voorlopig dicht is. Ook wil zij weten of de weg helemaal dicht is of dat er alleen een gedeelte afgesloten is. (foto: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 5009x
https://ee.itk.ac.id/data/