In samenwerking met een aantal gemeenten in de regio biedt GGZ Noord-Holland-Noord een internetmodule voor iedereen die moeite heeft met de (mantel)zorg voor een familielid, partner of andere naaste met een psychose, depressie of suïcidale gedachten.

Met de online module leer je soepeler om te gaan met je naaste en meer balans te vinden in de zorg voor zowel de ander als jezelf. De module biedt ook steun voor wanneer dit niet mogelijk blijkt. Aan bod komen onderwerpen als draagkracht en draaglast, communicatie, grenzen aangeven, negatieve denkpatronen en zorgen voor jezelf.

In elke sessie worden informatie, ervaringen en één of meerdere oefeningen gedeeld. De sessies bevatten filmpjes van een online begeleider en ervaringsdeskundigen, en soms ook filmpjes waarin ervaringsdeskundigen met de besproken vaardigheden oefenen.

Een ervaringsdeskundige biedt hulp bij het volgen van de module, maar het is ook mogelijk om de module anoniem en zonder begeleiding te volgen. De module ‘Betrokken Omgeving’ is via de ggz-nhn.nl/betrokkenomgeving toegankelijk.
Pin It
Bekeken: 2675x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/