Het ziet er niet naar uit dat er in Langedijk een coffeeshop krijgt nu ook deze gemeente zich heeft verbonden aan het Damoclesbeleid. Dit houdt in dat het er, net als in vele andere Noord-Hollandse gemeenten, verboden is om te handelen in hard- en softdrugs. De gemeente heeft daarom een strikt handhavingsbeleid ontwikkeld, zo meldt mediapartner NHnieuws.

Ondertussen klinkt er vanuit de bevolking van Langedijk meer en meer de roep om een coffeeshop. De kans dat die er daadwerkelijk komt, lijkt met het aanhouden van het Damoclesbeleid echt klein. De dichtstbijzijnde coffeeshop voor Langedijkers is voorlopig in Alkmaar.

Door de burgemeester van de gemeente Langedijk is gekozen om zowel woningen als lokalen te sluiten als er drugs worden gevonden, of als er voorwerpen of stoffen liggen die gebruikt wordenn voor het telen en bereiden van drugs. De burgemeester staat verder geen coffeeshops en andere verkooppunten van drugs toe. Bij dumping van drugsafval, bijvoorbeeld in een weiland of natuurgebied, worden de kosten voor ruiming en sanering op de overtreder verhaald.
Pin It
Bekeken: 3089x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/