Na een weekend met prachtig weer en de jaarlijkse kampeernacht, mocht Zwembad De Bever in Sint Pancras al op maandag de 25.000ste bezoeker ontvangen. De 7-jarige Olaf Brinkman stapte precies op tijd door de poort bij Zwembad de Bever om de 25.000ste bezoeker te worden.

Olaf werd verrast met een prachtige bos bloemen, een mooie handdoek en een gezinsabonnement voor 2019. Olaf en zijn familie zijn erg blij met het abonnement: “Het mooiste cadeau blijft natuurlijk dat de Bever hier in het dorp is en dat jullie er elke dag weer een feest van maken voor ons.”

De 25.000ste bezoeker kwam dit jaar drie weken eerder dan in 2017 dankzij het vele mooie weer en natuurlijk de activiteiten die worden georganiseerd in het Pancrasser zwembad. Met meer mooi weer en de zomervakantie in het vooruitzicht, kijkt het personeel van De Bever ernaar uit om de 50.000ste bezoeker te mogen ontvangen.

De medewerkers blijven er ondertussen een feest van maken met de zwemlessen, zeemeermin en haaien zwemmen, kinderfeestjes en aanstaande activiteiten zoals de Duurzame Doe Dag op zaterdag 14 juli.

Voor meer informatie, ga naar zwembaddebever.nl en neem ook een kijkje op Facebook.
Bekeken: 2917x