Dit weekend is het erg druk met festivals in Nederland. Ook Noord-Holland staat goed op de kaart met festivals als Indian Summer, Awakenings en Oh My! Music Festival. Mensen die dit weekend de weg op moeten worden gewaarschuwd, het kan ontzettend druk worden.

De stakingen in het streekvervoer vinden dit weekend ook nog steeds plaats, wat invloed kan hebben op de reis van de festivalgangers naar hun feestje. Mede hiervoor worden in de meeste gebieden door organisaties pendelbussen tussen de treinstations en de festivalterreinen ingezet.

Voor Indian Summer in Langedijk zijn er al zo'n 25.000 kaarten verkocht. Grote namen zoals Di-Rect, Guus Meeuwis, De Jeugd Van Tegenwoordig, Boef, Lil Kleine, Mula B & Louivos, Broederliefde en veel meer zijn aanwezig om het publiek te vermaken.
Pin It
Bekeken: 2637x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/