Vanaf vrijdag 6 juli begint in Oudkarspel weer de jaarlijkse kermis en feestcafé 't Karrewiel heeft vanwege het evenement meerdere spectaculaire optredens in de planning staan.

Vrijdag begint 't Karrewiel met feestzanger Paul Vlaar. De Noord-Hollandse zanger zorgt altijd voor een gezellige sfeer met zijn feestnummers. Zaterdag 7 juli komen zangers John de Bever en Jos Rozendaal naar het feestcafé. De Bever is onder andere bekend van zijn nummer 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht', dat in menig voetbalkantine zeer bekend is. Aansluitend speelt Jos Roozendaal nummers uit de jaren '70, '80 en '90. Op beide dagen beginnen de optredens om 20:00 uur.

Zondagmiddag 8 juli wordt de Kermisvijfkamp weer gehouden. Vanaf 14.00 uur wordt voor het café door vele teams gestreden om de befaamde Karrewiel trofee. Ook erg leuk om van de zijkant te bekijken. Natuurlijk is er op de zondag ook live muziek, deze keer met Robbert van der Steenhoven.

Feestcafé 't Karrewiel is te vinden aan de Dorpsstraat 719 in Oudkarspel.
Pin It
Bekeken: 2539x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/