De winnaars van de WasteAwayChallenge op de Jan Arentsz school in Langedijk presenteerden woensdag het college de in de prijzen gevallen 'duurzame jeans' actie.

TIjdens de WasteAwayChallenge leveren scholieren uit heel Nederland op een ondernemende wijze een concrete bijdrage aan (zwerf)afvalvermindering. De Challenge doet, via competitie met andere scholen, een beroep op de creativiteit, de onderzoekende houding en het ondernemerschap van leerlingen.

Geïnspireerd en gecoacht door ondernemers die zich al jaren met afval bezighouden bouwen de scholieren aan een business case en brengen deze tot uitvoering.

Als afsluiter van de Challenge zal op 29 juni tussen 12.00 uur en 20.00 uur op het Jan Arentsz een inzameling van afgedragen spijkerbroeken worden georganiseerd (textielinzameling) maar er is nog veel meer te doen. De opbrengst van deze middag gaat naar het goede doel.
Pin It
Bekeken: 2213x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/