Woensdagavond bleken de meningen tijdens de informatieavond over de bouwplannen van zes woningen op locatie ´De Ark´ flink te verschillen. Wethouder Ad Jongenelen van Dorpsbelang Langedijk was samen met leden van Stichting WOEL, Wonen Op Eigen Locatie, aanwezig om uitleg te geven over het bouwplan.

WOEL is sinds 2012 bezig om de plannen binnen de gemeente te realiseren. De voormalige locatie van de noodkerk staat nu nog leeg maar wordt als het aan de wethouder en de stichting licht komt daar verandering in.

In totaal komen er zes nieuwe woningen voor acht bewoners. De vooral jonge toekomstige bewoners hebben een voorlopig koopcontract getekend voor de woningen.

De tegenstanders van de woningen gaven tijdens de informatieavond aan twijfels te hebben of het project in de buurt past en of de omgeving niet te veel wordt aangepast tijdens de verbouwing. Vooral de speelplaats en de parkeerplaatsen moeten behouden blijven, vinden ze.

De plannen liggen nog zes weken ter inzage bij de gemeente.
Pin It
Bekeken: 2471x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/