Woensdag 20 maart 2019 zijn er weer waterschapsverkiezingen. Dan mag iedereen zijn of haar stem uitbrengen voor het nieuwe bestuur van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Inmiddels  is het mogelijk om jezelf kandidaat te stellen voor deze verkiezingen en zo actief bij te dragen aan veilig, schoon en voldoende water, nu én in de toekomst.

Wie interesse heeft en meer wil weten, kan terecht bij de informatiebijeenkomst op dinsdag 19 juni in het Heerhugowaardse waterschapskantoor. De dijkgraaf vertelt dan over het belang van de verkiezingen en een goed bestuur. Daarnaast vertelt een ervaren bestuurder wat het inhoudt om waterschapsbestuurder te zijn.

De infoavond begint om 19:30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan tot een week voor de bijeenkomst via hhnk.nl/verkiezingen.
Pin It
Bekeken: 2561x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/