Op woensdagavond 6 juni is in dorpshuis De Geist een informatieavond over de plannen voor woningbouw op locatie 'De Ark' in Sint Pancras.
Het plan is om op het braakliggend terrein aan de Parallelweg in Sint Pancras zes woningen te bouwen. Het gaat om twee blokken van drie woningen.

Het woningbouwplan is een initiatief van Stichting WOEL (Wonen Op Eigen Locatie). Zes jonge, enthousiaste inwoners van Sint Pancras hebben zich verenigd in de Kopersvereniging De Ark.

Tijdens de informatieavond lichten de kopersvereniging en Bouwburo Tauber  hun plannen toe. Op deze avond vertelt Gemeente Langedijk hoe de bestemmingsplanprocedure verloopt. Uiteraard is er tijdens de avond gelegenheid om vragen te stellen.

De koffie staat klaar tijdens de inloop om 19:30 uur. De informatiebijeenkomst begint om 20:00 uur. Dorpshuis De Geist is gelegen aan de Vinkenlaan 7 in Sint Pancras.
Pin It
Bekeken: 2846x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/