De Vrijeschool in Bergen en het Clusius College in Heerhugowaard zijn een samenwerkingsverband aangegaan om samen een nieuwe schoolstroom te ontwikkelen: Vrij Groen. Leerlingen van de Vrijeschool kunnen na de zomer kiezen voor een groene opleiding dat in de lesstijl van de Vrijeschool aangeboden wordt.

Rien van Tilburg, voorzitter College van Bestuur van het Clusius College en Wiebe Brouwer, voorzitter bestuur van de Stichting voor Voortgezet Vrijeschoolonderwijs Noord-Holland tekenden maandag 28 mei de verbintenis.

Vrij Groen richt zich op creativiteit, zelfontplooiing, leren en inspireren. Eerstejaars leerlingen van alle VMBO-niveaus kunnen voor Vrij Groen kiezen. De leerlingen krijgen dezelfde theoretische stof aangeboden als de reguliere opleidingen. Na de zomer start de eerste Vrij Groen-klas.
Pin It
Bekeken: 2687x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/