Langedijk Centraal


Gemeente Langedijk wil graag weten wat de ervaringen zijn van inwoners met de ondersteuning Jeugdhulp of Wmo. Het doel is om  hulp en ondersteuning zo goed mogelijk te laten aansluiten op behoeften. Rond 19 mei start daarom een cliëntervaringsonderzoek Wmo en Jeugd. Deelname is niet verplicht. Onder de deelnemers worden 10 cadeaubonnen van 25 euro verloot.

In het onderzoek worden onder andere gevraagd of men tevreden is over de kwaliteit van de ondersteuning, of de hulp ervoor zorgt dat men zich beter kan redden en of hulpverleners de vorm van zorg bespreken. Ook wordt naar suggesties voor verbeteringen gevraagd.

Iedereen met Wmo-ondersteuning ontvangt een vragenlijst. De vragenlijst over jeugdhulp voor kinderen tot en met 14 jaar wordt naar de ouders gestuurd. Jongeren vanaf 15 jaar mogen de vragenlijst zelf invullen. De vragenlijst zal op papier verstrekt worden, maar komt ook online.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke I&O Research. De ingevulde antwoorden worden anoniem verwerkt. Deelname heeft geen invloed op de ondersteuning die men ontvangt.

De resultaten van het onderzoek publiceert gemeente Langedijk nog voor de zomer op de eigen website. Een samenvatting van de resultaten van het onderzoek uit 2017 is beschikbaar.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl