Circusschool Tefredo staat van 28 april tot 3 mei met de circustent aan het Heerhugowaardse strand van Luna en presenteert op maandag 30 april alweer de 26ste voorstelling ‘Nacht in het Museum’, naar de film ‘Night at the Museum’.

In de nachtelijke uren zullen de beelden, schilderijen en andere kunststukken van het museum tot leven komen. Niet alleen de nachtwaker, maar ook het publiek zal versteld staan van alle prachtige trucs die de jonge circusartiesten van circusschool Tefredo laten zien. Standbeelden komen tot leven en jongleren. Schilderijen beginnen met koorddansen en ballopen en er lopen zelfs een aantal clowneske nachtwakers door het museum om te kijken of er niks van alle kunstschatten worden gestolen … Kortom een voorstelling vol humor, spanning en sensatie.

‘Het is zo ontzettend cool om de kinderen te zien groeien,’ aldus oprichter van de circusschool Fred. ‘Niet alleen op het gebied van circus, maar ook op sociaal gebied. Kinderen leren te presenteren, samen te werken en plezier te maken. Dat is het allermooiste van onze circusschool!’

'Nacht in het Museum' is te zien op maandag 30 april. De eerste voorstelling begint om 12:00 uur en de tweede voorstelling begint om 14:30 uur. Kaarten kunnen besteld worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kosten 5 euro per stuk.
Pin It
Bekeken: 2501x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/