Langedijk Centraal


De inschrijving voor de Langedoikermarkt 2018 in Broek op Langedijk is geopend. Commerciële en particuliere standhouders kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de opvolger van de jaarlijkse Broekermarkt, die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 18 augustus.

De organisatie van de Langedoikermarkt is ontstaan uit een bewonersfamilie, die alles op alles wilde zetten om de Broekermarkt, die in 1980 voor het eerst gehouden werd, nieuw leven in te blazen. En met groot succes.

Vele lokale bedrijven waaronder Pepsico, Voetbalverening BOL en Café Welgelegen, hebben meegeholpen om de markt op te laten bloeien tot grootste markt van de kop van Noord-Holland. De markt trekt meer dan 10.000 bezoekers aan.

De Langedoikermarkt wordt opgesteld op een deel van de Dijk, Wilhelminastraat, Prins Hendrikkade, Prinses Irenestraat, Prinses Margrietstraat, en de Prinses Beatrixstraat in Broek op Langedijk.

Meer informatie is verkrijgbaar via langedoikermarkt.nl en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl