Langedijk Centraal


Zondag 22 april wordt in De Kuip de KNVB bekerfinale gespeeld tussen AZ en Feyenoord. Daarmee is De Kuip voor vele tientallen clubs de gedroomde eindbestemming van de lange weg naar de finale, ook voor beide supportersgroepen.

Voor de derde keer in zes jaar meldt AZ zich voor de bekerfinale in De Kuip waar het in 2013 voor het laatst die finale won. Voor supporters die niet naar Rotterdam kunnen of willen is er nu definitief de mogelijkheid de wedstrijd tussen supporters,  in Alkmaar en op een groot scherm te volgen.

Het scherm zal op 22 april worden opgesteld op een overdekt gedeelte van de Paardenmarkt, er is ruimte voor 3.000 mensen en het terrein is open vanaf 16:00 uur. De entree is gratis, maar de organisatie mag geen zelf meegebracht eten en drinken op het terrein toelaten vanwege de verleende festivalvergunning.

Omdat er alcohol verkocht wordt op het terrein is het een goed idee om legitimatie mee te nemen, iedereen die aantoonbaar ouder is dan 18 jaar krijgt een bandje waarmee alcohol kan worden gekocht. Een uur na de wedstrijd wordt het terrein weer gesloten.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl