Over ongeveer een maand verschijnt de spiksplinternieuwe theaterbrochure boordevol prachtige voorstellingen. Vrijdag 18 mei start de verkoop voor het hele theaterseizoen van TAQA Theater De Vest, maar daarop vooruitlopend gaan vrijdag 13 april al zo’n 20 topvoorstellingen in de verkoop.  zoals die Bert Visscher, Claudia de Breij, Paul de Leeuw of Ali B.

Goed nieuws voor de cabaretliefhebber: het wordt een geweldig cabaretjaar waarin alle cabarettoppers voorbij komen. Vanwege nieuwe shows, maar ook terugkomers zoals Yentl & de Boer met ‘Magie’, Van der Laan en Woe met ‘Pesetas' en Veldhuis en Kemper met ‘Geloof ons nou maar’. Ook valt komend seizoen weer te genieten van ‘The Simon & Garfunkel Story' en de Revue ‘Showponies’ van Alex Klaassen.

Paul de Leeuw zorgt volgend seizoen weer voor de nodige afwisseling tussen hilariteit en ontroering, verhalen en liedjes in ‘ Vette Pech’. Tineke Schouten komt met ‘Highlights’, een afwisselende show met alle hoogtepunten uit haar carrière. In het grootse ‘Evita’ spelen onder andere René van Kooten en Brigitte Heitzer de hoofdrollen.

De theaterhit ‘Horror’ van Jakop Ahlbom wordt wegens internationaal succes hernomen. Een voorstelling als een horrofilm, “geestig en onweerstaanbaar eng”, aldus de Volkskrant. De familievoorstellingen van Theater Rotterdam (voorheen RO Theater) zijn altijd een groot feest. Volgend theaterseizoen brengen ze de prachtige voorstelling ‘Hamlet’.

Vrijdag 13 april vanaf 09:00 uur kan online en aan de kassa worden besteld voor deze en meer voorstellingen. Vanaf 8 mei is het complete programma voor het seizoen 2018 – 2019 te raadplegen op taqatheaterdevest.nl. (foto: Maarten van der Wal)
Pin It
Bekeken: 2895x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/