Deze week ontvangen 4.000 huishoudens in Langedijk een brief met de uitnodiging om een enquête over afvalinzameling in te vullen. De enquête is te vinden op nl.surveymonkey.com/r/afvallangedijk.

In het najaar van 2016 is de frequentie van het inzamelen van afval in de gemeente Langedijk aangepast, terwijl een zwarte rolemmer met oranje deksel verspreid is, bedoeld voor de gescheiden inzameling van plastic, blik en (drink)pakken. De rolemmers worden sindsdien eens per drie weken geleegd volgens een vast schema.

In 2020 wil de gemeente dat driekwart van al het afval in Langedijk hergebruikt kan worden als grondstof. De gemeente wil kijken of het op de goede weg is en wil de verandering evalueren. Daarvoor wordt gevraagd naar de mening van Langedijkers.

De resultaten van het onderzoek en de reacties uit de enquête worden verwerkt in een afvalbeheerplan voor de jaren 2019-2020. Dit plan wordt medio 2018 aan de gemeenteraad aangeboden om vast te stellen.

Wie geen brief heeft ontvangen is evengoed welkom om de online enquête in te vullen.
Pin It
Bekeken: 3147x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/