De ouderraad van basisschool Het Barnewiel in Oudkarspel is in actie gekomen voor Bas uit groep 5. Bas heeft botkanker, heeft een zware tijd achter de rug en heeft hij ook nog een heel traject te gaan.

Jaarlijks wordt er een actie georganiseerd, waar normaal bijvoorbeeld nieuwe speeltoestellen van wordt aangeschaft. Dit keer gaat de opbrengst naar Kika en naar de Wensenambulance Amsterdam, dit om Bas een hart onder de riem te steken.

Donderdag 5 april wordt daarom een taartenbakwedstrijd georganiseerd, met de titel 'Heel Barnewiel Bakt'. Op deze dag mogen de leerlingen baksels inleveren op school. Ze worden geproefd door een echte jury, waar ook burgemeester Leontien Kompier deel van uitmaakt. Daarna worden de taarten verkocht voor de goede doelen.

Naast de taartenbakwedstrijd is er een Open Podium voor muziek. Alle buurtbewoners en andere belangstellenden zijn welkom vanaf 16:30 uur om een stuk zelfgebakken taart te kopen.
Pin It
Bekeken: 2214x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/