Zoals al aangekondigd is dinsdagochtend de sluis in Broek op Langedijk voor een maand gesloten. Uit inspectie bleek dat de bediening van de sluis niet meer voldoet aan de huidige veiligheidsvoorschriften. Firma Alewijnse verricht groot onderhoud aan de besturing en aandrijving van de sluis en de brug. De brug op de Sluiskade blijft toegankelijk, maar kan wel langer open staan dan gebruikelijk.

De bedieningskasten en -panelen van de sluis worden vervangen. Het hydraulische systeem wordt vervangen door een elektromechanische aandrijving. Er komen twee nieuwe lessenaars met bedieningspanelen voor de bediening van de sluis. Voor het vaarverkeer komen er extra verkeersseinen bij. Op de kade bij de brug komen stoplichten voor de veiligheid van fietsers en voetgangers. De brug en de sluisdeuren zelf blijven zoals ze nu zijn.

De verwachting is dat de sluis eind april weer gebruikt kan worden.
Pin It
Bekeken: 2818x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/