Vanaf 1 april start het buitenseizoen in Geestmerambacht en het Park van Luna en dit jaar staat de agenda weer vol met activiteiten. In het paasweekend opent de waterskibaan bij SKEEF in het Park van Luna en in het Geestmerambacht kun je deze maand een internationaal paardensport evenement bezoeken of naar de 'Family Fundag' bij Speelpark De Swaan.

Nieuw bij SKEEF is de step down bank ledge van maar liefst 21 meter. Hiermee komt het aantal obstakels op het kabelparcours op zeven. Al eerder werd genoten van drie verschillende kickers, een up box, een slider en een tube.

Van 1 april tot 1 oktober mogen er geen honden op de stranden en de ligweiden van de beide recreatiegebieden. Wel mag de viervoeter los in een wandeling rond het Kleimeer en bij het Vlasgat. Door het Labyrint mogen de honden aangelijnd mee. Een andere populaire plek is het Huygendijkbos.

Kijk voor activiteiten en evenementenagenda op geestmerambacht.nl.
Pin It
Bekeken: 2580x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/