De voorlopige uitslagen van de gemeenteraadsverkiezing werden woensdagavond laat bekend en uit de tussenstand blijkt dat er geen grote stoelendans heeft plaatsgevonden in Langedijk.

Opvallend is dat de grootste zetelwinst is geboekt door de partij Senioren Langedijk. Deze partij ging van nul naar twee zetels.

De partij Dorpsbelang Langedijk heeft een zetel moeten inleveren, maar blijft met vier zetels de grootste lokale partij. Hart voor Langedijk/D66 leverde ook een zetel in, en eindigt op twee raadszetels.

Onder de overige partijen waren geen veranderingen en behouden ze hetzelfde aantal zetels als de afgelopen raadsperiode. VVD blijft zitten op vier zetels, Kleurrijk Langedijk drie zetels, CDA en Groen Links behouden beiden twee zetels en de hekkensluiters PvdA en ChristenUnie blijven ieder op een zetel in de raad.

De definitieve uitslagen worden vrijdag officieel bekendgemaakt.
Pin It
Bekeken: 3141x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/