Langedijk Centraal


Op 13, 14 en 15 april komen ruiters uit acht verschillende landen naar manege Beukers in Oudkarspel, waar op die dagen ruim 200 deelnemende combinaties te zien zijn tijdens de North Holland Horse Trials (NHHT).

De NHHT  is  één van de toonaangevende internationale hippische topsportevenementen en wordt in april voor de vierde keer gehouden in Oudkarspel. Het driedaagse evenement is het toneel voor Europese topruiters waaronder ook ruiters uit nationale en Olympische ploegen. Provincie Noord-Holland onderstreept het belang van de hippische sport en gedeputeerde heer Bond zal het evenement officieel openen.

Zaterdag 14 april wordt het meest spectaculaire onderdeel, de cross country, verreden op de terreinen van manege Beukers en Recreatieschap Geestmerambacht. Het publiek kan op een aantal locaties op de route genieten van deze mooie races.

De NHHT richt speciaal voor sponsors en ondernemers uit de regio een Business Club in. In de glazen tent nabij de spectaculaire hindernis ‘De waterbak’ kan men onder genot van een hapje en drankje netwerken.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl