Na de voorronden op 9 en 10 februari, krijgt De Grote Prijs een vervolg op 22, 23 en 24 maart in Cool te Heerhugowaard. Deze regionale competitie voor jong, muzikaal talent wordt dit seizoen alweer voor de 27e keer georganiseerd en is dé muzikale talentenwedstrijd van het Trinitas College.

Gestart werd met 22 acts, die allen streden voor de felbegeerde categorieprijzen, de wisseltrofee en de publieksprijs. Donderdagavond is de Juryavond, waarop de vakjury de acts zal beoordelen en van tips voorzien, in aanloop naar de shows voor de Publieksprijs op vrijdag en voor de Wisseltrofee op zaterdag.

Vrijdag kan het publiek aan het einde van de show via SMS haar favoriet aanwijzen. Wie de meeste stemmen krijgt, wint de Koninklijke Vezet Publieksprijs 2018. Zaterdag is de finaleavond en zal de jury aan het eind De Grote Prijs Wisseltrofee uitreiken.

De Grote Prijs vindt op alle drie de avonden plaats van 19:30 tot 23:00 uur. Kaarten voor de finale kosten 10 euro en zijn te bestellen degroteprijs.nl.
Bekeken: 2502x