In 2015 organiseerde Schaakvereniging Opening ’64 uit Sint Pancras voor de eerste keer het Open Noord-Hollands Dameskampioenschap. Het schaaktoernooi werd een groot succes en ook in 2016 en 2017 waren de deelnemers enthousiast.

Dit jaar is het kampioenschap op zondag 11 maart in Dorsphuis De Geist en inschrijven is nog mogelijk. Er zijn mooie (dames)prijzen in natura. De hoofdprijzen worden gesponsord door Juwelier Ed Ydo.

De Open Noord-Hollandse is een open, laagdrempelig toernooi dat niet alleen leuk voor ervaren schaaksters, maar ook voor beginners. Deelnemers worden ontvangen met een kopje koffie of thee en tijdens de pauze krijgen ze een heerlijk broodje gezond. Afhankelijk van het aantal spelers komt iedereen op rating tegen elkaar uit in spelletjes van 30 minuten. (Round-Robin of Zwitsers).

Inloop is vanaf 09:30 uur en het toernooi duurt van 10:00 tot rond 17:00 uur. Deelname is voor iedereen van 16 jaar en ouder en kost 10 euro. Aanmelden vóór zaterdag 10 maart kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van je rating en schaakbond, en anders je woonplaats. Meer info op opening64.nl/damestoernooi-2016.
Pin It
Bekeken: 2840x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/