Zaterdag 3 maart wordt gestart met groot onderhoud aan de sluis in Broek op Langedijk. Aannemer firma Alewijnse zal de besturing en aandrijving van de sluis en brug onder handen nemen. Tot 2 april blijft de sluis op afspraak toegankelijk, daarna is deze tot eind april dicht.

Uit inspectie is gebleken dat de bediening van de sluis niet meer voldoet aan de huidige veiligheidsvoorschriften. De bedieningskasten en -panelen van de sluis worden dan ook vervangen.

Daarnaast wordt de hydraulische aandrijving ingeruild voor een elektromechanische. Voor het vaarverkeer komen er extra verkeersseinen en op de Sluiskade bij de brug komen stoplichten voor de veiligheid van fietsers en voetgangers.

De werkzaamheden staan gepland tot eind april. De brug blijft de hele periode toegankelijk, maar staat wellicht langer open dan normaal.
Pin It
Bekeken: 2325x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/