Donderdagavond heeft waarnemend burgemeester van Langedijk Jan Hoekema via een brief aan de Commissaris van de Koning laten weten af te treden als burgemeester. Ook de fractievoorzitters zijn op de hoogte gesteld.

Hoekema schrijft in zijn brief dat hij niet wil dat Langedijk nog langer wordt 'belast met de media-aandacht voor zijn persoon'. Die aandacht richtte zich op Hoekema toen bekend werd dat hij na onenigheid met de gemeenteraad in Wassenaar onterecht € 17.800 had ontvangen als compensatie voor het verschil tussen zijn salaris en wachtgeld tot zijn pensioen.

Ook zijn vrouw Marleen Barth wist de media op scherp te zetten toen bekend werd dat zij geprobeerd had de lage huur voor kapitale woning waar ze in woonden nog verder omlaag te krijgen. Bovendien plande het stel een vakantie terwijl de aanwezigheid van Barth al lid van de eerste kamer eigenlijk vereist was bij de stemming over de omstreden donorwet. Ook zij is opgestapt.

Hoekema werd in juli 2017 geïnstalleerd en laat weten met pijn in zijn hart te vertrekken omdat Langedijk 'zijn hart heeft gestolen'.
Pin It
Bekeken: 2990x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/