Langedijk Centraal


Op donderdagavond 22 februari organiseert gemeente Langedijk een informatieavond in De Binding over de ambtelijke fusie met Heerhugowaard, die gepland staat voor 1 januari 2020.

Gemeente Langedijk heeft besloten om de werkorganisatie met die van Heerhugowaard te laten fuseren, maar bestuurlijk zelfstandig te blijven. Langedijk behoudt dus ook haar eigen college van B&W, gemeenteraad, coalitieakkoord en begroting.

De nieuwe ambtelijke organisatie voert uit wat de beide gemeentebesturen besluiten. De loketten voor bijvoorbeeld paspoort of rijbewijs blijven in de gemeente, net als het afvalbrengstation.

De twee gemeenten zetten in op een organisatie die efficiënter is, minder kwetsbaar, kosten bespaart en betere dienstverlening levert. Bovendien kunnen bovenlokale taken zoals Jeugdhulp, Wmo en Werk en Inkomen zo beter uitgevoerd worden.

De infoavond op de 22e begint om 19:15 uur met de inloop met koffie en thee. Het programma duurt van 19:30 tot uiterlijk 21:00 uur. Aanmelden is nodig en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het Klantcontactcentrum (0226-334433), onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer.

Bij een overvloed van aanmeldingen wordt een tweede avond georganiseerd.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl