Nieuwsmedia berichtten zondag over de vermiste Kevin Kieft, maar konden al vrij snel hun artikelen updaten: de 22-jarige Heerhugowaarder heeft na twee weken stilte zijn familie gebeld, aldus zijn broer via sociale media. "Hij is nog niet thuis, maar er is teken van leven". Mogelijk had Kevin vernomen dat er van het weekend een grote zoekactie was.

Kevin ging op 20 januari weg bij zijn moeder en kwam niet terug. Op de 22e had Kevin's vader hem wel nog telefonisch gesproken over kluswerk, maar zoonlief gaf aan dat hij niet kon. Daarna werd het stil, al zou Kevin op 25e nog een vriend hebben gesproken.

Het duurde even voordat zijn familie zich realiseerde dat Kevin echt zoek was. Tegenover mediapartner NH Nieuws had zijn vader gezegd: "Het is een volwassen jongen. Het komt wel vaker voor dat hij een paar dagen weg is, maar dit duurt wel heel lang. Vooral opmerkelijk dat hij niks heeft meegenomen, alleen zijn portemonnee en een sportjasje."

Afgelopen weekend had Kevin's familie contact gezocht met vele mensen en flyers uitgedeeld. De politie had hem ook officieel opgegeven als vermist. Mogelijk hoorde Kevin van de zoekactie. Het vermoeden is dat hij een meisje in Manchester heeft opgezocht, dat hij had leren kennen via een spel op de Playstation.

Kevin is ongeveer 1,80 meter lang en weegt zo'n 80 kilo. Hij heeft bruine ogen en donkerbruin, dun haar. Hij heeft meestal een pet op.
Pin It
Bekeken: 3007x
https://ee.itk.ac.id/data/