Vanwege de Nationale Voorleesdagen, die nog tot 3 februari worden gehouden, bracht de Langedijker burgemeester Jan Hoekema een bezoek aan de Sint Maartenschool in Oudkarspel.  Uiteraard kwam hij daar om voor te lezen.

Kinderen uit groep 1 en 2 werden verrast en vermaakt met een verhaal uit een prentenboek. In het kader van de voorleesdagen kozen Nederlandse jeugdbibliothecarissen tien prentenboeken uit het aanbod van 2017, die de Prentenboek Top Tien vormen. Tijdens de Nationale Voorleesdagen staan deze tien prentenboeken centraal.

Deskundige en leesconsulente Leonie Purkins wil de kinderen enthousiast maken om te lezen. ”Wat heel belangrijk is, is dat ouders en leerkrachten met de kinderen praten over het boek. Als je rustig met je kind samen een boek leest dan kan je ook een gesprek houden over het boek.”
Pin It
Bekeken: 2331x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/