Zondagavond is het vierde boek van Margreet Bootsma gepresenteerd in de Broeker Veiling in Broek op Langedijk. Het boek heet Thuis en is een thriller over stervensbegeleidster Kiara die verdacht wordt van moord op één van haar patienten. Maar Kiara's echte problemen beginnen pas wanneer ze weer thuis komt.

Margreet raakte geïnspireerd door een documentaire over de problemen van ex-gevangenen en hun terugkeer in de maatschappij. Ze heeft twee jaar aan dit boek gewerkt en heeft om zich goed in kunnen leven, een tijdje werkzaamheden van en met gedetineerden verricht en veel met gedetineerden gesproken.

Ook sprak ze met advocaten gebroeders Anker en oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting die net als voormalig gevangenisdirecteur Frans Douw bij de presentatie aanwezig was.

Maar het meest bijzondere is misschien wel dat de volledige opbrengsten van het boek, net als bij de voorgaande drie boeken, naar een goed doel gaan. De in de gezondheidszorg werkzame Margreet ziet zich als hobbyschrijfster en doneert daarom de opbrengst van het boek aan de Stichting Against Cancer.
Pin It
Bekeken: 2678x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/