In de week van 22 januari worden tussen 07:00 uur en 18:00 uur werkzaamheden aan het riool uitgevoerd op de Ambachtsdijk in Oudkarspel. Het hoofdriool in de straat wordt gereinigd, geïnspecteerd en eventuele obstakels in het riool worden verwijderd. 

De werkzaamheden kunnen wat geluids- en geuroverlast met zich meebrengen. De geur kan lijken op een soort gaslucht en wordt veroorzaakt door styreen. Styreen is één van de bestanddelen van de kunsthars die wordt gebruikt om de nieuwe, beschermende binnenkous in het riool uit te laten harden.

In sommige gevallen kan overlast in huis ontstaan. Wat kan opborrelen of opspatten uit de afvoeren van het toilet, douche, bad, gootsteen en schrobputjes. De gemeente adviseert de deksel van toiletpotten te sluiten en afvoerroosters af te dichten met bijvoorbeeld een natte doek.

Alle sanitair kan gewoon gebruikt worden in de tussentijd. Na afloop is het raadzaam om de zwanenhalzen weer vol te laten lopen met water en de toiletten een keer door te spoelen.
Pin It
Bekeken: 2224x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/