Langedijk Centraal


Maandag werd in het AFAS-stadion in Alkmaar Hallo 2018 georganiseerd, een goedbezochte nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Noord-Holland-Noord.

Voorzitter Frans Kramer van de Federatie Bedrijvenvereniging Alkmaar en omstreken (FBA) hield opnieuw een pleidooi voor meer samenwerking tussen gemeenten met als doel de economische groei van Noord-Holland Noord sterker te maken.

Kramer probeert al meer dan 10 jaar de politieke beleidsmakers te overtuigen van de meerwaarde van grensoverschrijdende denken en samenwerken en gelooft nog steeds stellig in die boodschap.

Volgens Kramer maken we inmiddels geen deel meer uit van een krimpregio en zou ondernemend Noord-Holland-Noord zich meer kunnen profileren als groeiregio. Ook steden als Hoorn en Den Helder kunnen daarbij betrokken worden.

Ook roept Kramer ondernemend Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard op om bij de gemeenteraadsverkiezing te stemmen op een partij die een fusie van de drie gemeenten op de agenda heeft staan. De aankomende ambtelijke fusie tussen Heerhugowaard en Langedijk is een stap in de goeie richting maar gaat nog lang niet ver genoeg.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl