De Alkmaarse rechtbank heeft de Nicolae G. veroordeeld voor het plegen van een reeks inbraken onder andere in Langedijk. Dit meldt het NHD. De 40-jarige Roemeen krijgt tien maanden celstraf, moet 900 euro schadevergoeding betalen en wordt hij na zijn straf als ongewenste vreemdeling het land uit gezet.

Tegen G. was een jaar celstraf geëist, maar de rechtbank achtte in drie van de totaal elf zaken onvoldoende bewezen dat G. de dader was.

In Langedijk brak Nicolae tussen april en mei in bij diverse boten. Verder had in een gebied tussen Castricum, Den Helder en Hoogkarspel ingebroken in schuren, kassen en clubgebouwen, of pogingen daartoe gedaan. Vaak liet hij DNA achter, maar hij is ook een aantal keren op camerabeelden te zien.

De Roemeen ontvreemde niet alleen gereedschap en apparaten, hij stelde ook gewoon een slaapplaats en eten nodig te hebben. Uiteindelijk werd hij op 22 juli opgepakt in Hoogkarspel, na een klopjacht door weilanden en sloten.
Pin It
Bekeken: 2207x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/