Zaterdagavond stond in Langedijk de derby De Reuring - DAW Heren 1 op het programma. Een wedstrijd in de derde klasse die beide teams heel graag willen winnen, maar het was De Reuring die won met 12-10.

De eerste periode begon goed voor DAW. Al heel snel werd dankzij een doelpunt van Jasper Martens de voorsprong gepakt. De Reuring wist echter de voorsprong halverwege snel over te nemen met twee doelpunten binnen een halve minuut. Omdat DAW nog voor het einde van de periode iets terug wist te doen was de stand bij rust gelijk.

Tijdens de tweede periode leek DAW de wedstrijd weg te geven. Dankzij Leon Hoekman kon DAW nog twee keer gelijk maken nadat De Reuring de voorsprong had gepakt, maar daarna liepen de Langedijkers uit naar een 7-4 voorsprong. In het derde kwart waren de rollen omgekeerd. DAW knokte zich terug en kwam zelfs op voorsprong.

DAW kreeg echter de deksel op de neus door in het laatste kwart slordig en ongeconcentreerd te spelen. De Reuring maakte de gelijkmaker en zette in twee identieke overtalsituaties zelfs een eindstand van 12-10 op het bord.