Heerhugowaard maakt zich zorgen om het wegvallen van buslijnen waardoor drie grote bedrijventerreinen alleen nog met de auto bereikbaar zijn. Dat zou tot parkeeroverlast kunnen leiden.

De gemeente wil daarom van Connexxion weten welke alternatieven er zijn om de bereikbaarheid van de bedrijventerreinen op peil te houden.

Minder gelukkig is de gemeente met het wegvallen van de dienstregeling tussen station Heerhugowaard en Langedijk. Volgens de gemeente moet het station een belangrijk knooppunt worden langs het spoor richting Amsterdam en het wegvallen van de dienstregeling pas daar niet in. Heerhugowaard wil daarom de optie van een buurtbus onderzoeken.

Heerhugowaard is wél blij met het uitbreiden van de dienstregeling voor bus 160; deze gaat in plaats van twee keer straks vier keer per uur rijden. Ook de nachtlijn (N60) wordt uitgebreid.

 
Pin It
Bekeken: 2753x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/