Het oude pand waar bandenhandel BOL in was gevestigd, op de hoek van het Havenplein in Broek op Langedijk, is de gemeente een doorn in het oog. Het pand is verpauperd, zo meldt het NHD.

Het college wil de situatie verbeteren en ging mee in een motie van de VVD. Ze willen de situatie voortvarend aanpakken. Het blijkt alleen lastig de eigenaar van het pand te bereiken, hij woont namelijk in de VS en niets wijst erop dat hij plannen heeft met het verwaarloosde pand.

Het pand zal binnenkort ontoegankelijk gemaakt worden., zo is te lezen in de krant. De buurt vreest voor vandalisme in de vorm van vernielingen en brandstichting. De politie heeft al een paar keer moeten optreden wegens vernieling en het pand wordt aangemerkt als risicovol en onveilig.
Pin It
Bekeken: 4024x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/