Fractievoorzitter Klaas Zwart van GroenLinks heeft raadsvragen gesteld aan het college over het conflict tussen jeugdzorg en de gemeenten.

De gemeenten vinden dat de jeugdzorg te weinig inzicht geeft in de opbouw van hun tarieven. Daarom hebben zij besloten de tarieven van de inkoop van jeugdzorg fors te verlagen. Jeugdzorgaanbieders vrezen nu dat zij de kwaliteit van de huidige zorg niet meer kunnen waarborgen. GroenLinks vraagt zich af hoe de tarieven die de gemeenten stellen dan wel kostendekkend zijn.

De groene fractie vraagt het college of de kwaliteit van de jeugdzorg in gemeente Langedijk gehandhaafd blijft. Als dit niet zo is, dan vragen zij het college welke maatregelen er genomen gaan worden om het wel de zorg wel te handhaven op de wettelijke vastgestelde kwaliteitsnormen. De partij benadrukt dat ieder kind in deze regio dat jeugdhulp nodig heeft, hierop moet kunnen rekenen.
Pin It
Bekeken: 2691x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/