Vrijdag vond het 4e Cultureel Pianofestijn plaats. Leerlingen van muziekdocent Hans Peerdeman uit Heerhugowaard en Langedijk lieten zich in De Roode Leeuw te Zuid-Scharwoude van hun beste kant horen voor publiek én het goede doel. Dit jaar was dat de KanjerKetting. Er is maar liefst 1.300 euro ingezameld. Maandag vond in de pianopraktijk van Peerdeman de overhandiging plaats aan de organisatie achter de KanjerKetting.

Op het drukbezochte pianofestijn lieten 32 leerlingen hun beste stukken horen. Met muziek van onder andere Chopin, Einaudi en zelfs Rammstein was het aanbod zeer divers. De sfeer was vaak adembenemend en vooral vertederend was de opening van de pas 4-jarige N-Jay Peerdeman.

Namens de KanjerKetting sprak Alies Oostenbrug samen met haar dochter Laurien de zaal toe. Daarna mocht het publiek vragen stellen. Laurien had haar eigen kralenketting van wel 9,5 meter meegenomen. KanjerKralen staan voor een behandeling, onderzoek of gebeurtenis, en vormen met elkaar een beloningssysteem en een persoonlijk verhaal over de strijd tegen kinderkanker.

Volgend jaar is er wederom een Cultureel Pianofestijn. Meer informatie op facebook.com/cultureelpianofestijn/.

Op de foto achter v.l.n.r. Laurien en Alies Oostenbrug van KanjerKetting, Hans Peerdeman en vooraan Eva Noë, Swanieke en Clarissa Hartholt, en N-Jay Peerdeman
Pin It
Bekeken: 2802x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/