Langedijkers die actief zijn als vrijwilliger en/of mantelzorger krijgen van 4 tot en met 12 november een bedankje voor hun werk. Wonen Plus Welzijn Langedijk en de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar organiseren samen met de gemeente tal van gratis activiteiten onder het motto ‘Vrijwilligers Bedankt!’, omdat zij vinden dat het niet zomaar vanzelfsprekend is dat men elkaar een handje helpt.

De activiteiten bestaan uit rondleidingen, wandelingen, sport & spel, diverse workshops en filmvoorstellingen. Inschrijven kan tot 31 oktober via vrijwilligers-bedankt.nl. Op deze website staat het hele overzicht.

Het is voor het derde jaar op rij dat in Langedijk, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo  en Uitgeest op een gelijke manier en in dezelfde periode activiteiten worden georganiseerd voor vrijwilligers en
mantelzorgers.

“Zonder vrijwilligers zou er geen samenleving zijn. Alles waar wij aan meedoen, is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers en van wat iedereen bereid is voor elkaar te doen", stelt wethouder Gerard Rep. "Daarom organiseren we samen met Wonen Plus Welzijn Langedijk en de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar dit bedankje in de vorm van een fraai programma waaraan iedereen die zich vrijwilliger of mantelzorger voelt kan deelnemen."

"We zijn enorm trots dat het weer gelukt is om vrijwilligers, mantelzorgers, organisaties en gemeenten met elkaar te verbinden,” vervolgt de wethouder. “Tegelijkertijd willen we naast waardering natuurlijk ook andere inwoners inspireren om vrijwilliger of mantelzorger te worden.”
Pin It
Bekeken: 2769x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/