Gemeente Langedijk wil dat al haar inwoners, van kind tot hoogbejaard, met plezier kunnen sporten en bewegen. Meedoen en een gezonde leefstijl staan daarbij centraal. Voor inbreng in de nieuwe Kadernota Sport wordt maandag 2 oktober de discussieavond 'Nieuwe impulsen voor sport en bewegen in Langedijk' georganiseerd.

De gemeente wil optimaal gebruik maken van de kracht van de Langedijker samenleving. Daarom gaat het samen met Sportservice Noord-Holland en inwoners nadenken over (nieuwe) activiteiten, die aansluiten bij de leefwereld van inactieve inwoners en belanghebbende organisaties.

De gespreksavond vindt tussen 19:30 en 22:00 uur plaats op het gemeentehuis en is voor iedereen die sport in Langedijk een impuls wil geven, persoonlijk of namens een sportvereniging, school of (wijk)organisatie. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 3536x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/