Maandag 9 oktober presenteren de gemeenten van Noord-Holland Noord en het in Alkmaar gevestigde Ontwikkelingsbedrijf NHN een concept-visie voor verblijfsrecreatie in de regio. Het doel is om de hoeveelheid en kwaliteit van vakantieparken, campings, bed & breakfasts en hotels in de regio te vergroten. Tijdens de avond kunnen aanwezigen meedenken over de visie.

Uit een analyse in 2016 bleek dat de verblijfsrecreatie in Noord-Holland Noord tekortschiet voor de toekomst. De afgelopen maanden is hierover gesproken met betrokken ondernemers, overheden, belangenorganisaties en visionairs, met als resultaat de concept-visie.

De bijeenkomst is in Restaurant Brekers, Helmweg 9 te Callantsoog en duurt van 19.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur). Aanmelden kan via nhn.nl/event. Meer informatie is verkrijgbaar bij Ontwikkelingsbedrijf NHN in Alkmaar via 072-5195774, Cees Brinkman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Hesther Bouma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Pin It
Bekeken: 3594x
https://ee.itk.ac.id/data/