Lief Langedijk viert dit jaar haar eerste lustrum en Marieke Neesen, lid van de stichting, wordt 50 jaar. Reden genoeg om in het weekend van 29 september het Lief Langedijk Festival te houden in De Binding te Zuid-Scharwoude.

Vrijdag de 29e is er een muziekavond met Avalanche, Skotwal, Helen Botman & Peter van Vleuten en Reflexx. Op zaterdagmiddag wordt de
kindermusical 'De klas van 2080' gespeeld en 's avonds is het theateravond met De Theatergroep, Metamorfose, Septimbre en Enthousiable.

Zondagmiddag wordt 'Verhalen Halen' gepresenteerd door acht lokale schrijvers en gastauteur Annejet van der Zijl. Afgesloten wordt met een filmavondje met 35 mm films. Gestart wordt met historische beelden van de BroekerVeiling en de hoofdfilm is de natuurdocumentaire 'Perri' van Walt Disney uit 1957.

Aan ieder dagdeel van het Lief Langedijk Festival zijn lokale goede doelen gekoppeld. Dit zijn respectievelijk stichting De Groene Parapluie, stichting De kracht van 8, Voedselhulp Langedijk en Bibliotheek Langedijk.

Kaartjes voor de dagdelen kosten 7,50 euro voor het goede doel, plus 1 euro transactiekosten. Bij de prijs inbegrepen zitten een drankje en hapje in de pauze en een prachtige goodiebag bij de afsluiting.

Meer informatie is te vinden op lieflangedijk.nl.
Pin It
Bekeken: 3220x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/