Deze maand neemt de gemeente Langedijk afscheid van wethouder Bert Fintelman. Ter gelegenheid van zijn vertrek wordt voor hem op 28 september een receptie georganiseerd.

Na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 nam Fintelman, namens het CDA, zitting in het college. Hij was portefeuillehouder voor onder meer Jeugd(zorg) & Jongeren, Onderwijs, Werk & inkomen, Wmo, Openbare Werken, Subsidiebeleid, Duurzaamheid, Bibliotheekwerk, Dierenwelzijn en Regionale samenwerking. Tevens was hij dorpswethouder voor Sint Pancras en Koedijk.

Fintelman legt zijn taken neer met name omdat hij als wethouder een aantal koersen vaart waar zijn partij niet achter staat. Het college denkt over vormen van gemeentefusie, terwijl CDA Langedijk onafhankelijk blijven. Ook is er onenigheid over de Watervisie.

De afscheidsreceptie vindt plaats in de hal van het gemeentehuis tussen 16.30 en 18.00 uur. Iedereen is welkom om Bert Fintelman de hand te schudden.
Pin It
Bekeken: 3301x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/